SPECIALISTBUTIKEN FÖR
Kundtjänst 036-860 86 85 Vardagar 12-18
Varumärken
Nyhetsbrev

Sportklubben

Som medlem i Team Sportias kundklubb Sportklubben får du 2% rabatt på hela sortimentet på teamsportiaonline.se, även på rea- och kampanjvaror!

Välkommen till Sportklubben, en kundklubb för alla som delar vår passion för sport och ett aktiv liv. Vi på Team Sportia vill gärna ge alla våra lojala kunder det där lilla extra. Som medlem i vår kundklubb Sportklubben får du därför del av unika erbjudanden, nyheter, inbjudningar, tips och råd som rör sport och ett aktivt liv. Dessutom ger vi dig bonus på allt du köper. Här på teamsportiaonine.se får du alltid 2% rabatt på hela köpet, inklusive eventuella fraktkostnader (istället för en bonus som betalas ut i efterhand, vilket är fallet i våra fysiska butiker).”

Hur gör jag för att få Sportklubbenrabatten?
För att få din Sportklubbenrabatt på teamsportiaonline.se skapar du ett konto här och fyller i ditt medlemsnummer eller personnummer i formuläret. Sedan dras rabatten automatiskt av i kassan när du är inloggad. Ett konto på teamsportiaonline.se är givetvis helt kostnadsfritt!

Om du sedan tidigare har ett konto på teamsportiaonline.se kan du enkelt komplettera ditt konto med ditt medlemsnummer eller personnummer för sportklubben under Mina sidor och sedan får du automatiskt rabatten i kassan.

Hur blir jag medlem i Sportklubben?
Är du inte redan medlem i Sportklubben men vill ta del av de erbjudanden och förmåner som det innebär kan du enkelt bli det här. Sedan är det bara att komplettera ditt konto på teamsportiaonline.se med ditt medlemsnummer för Sportklubben, så får även du 2% rabatt på alla köp hos oss. Medlemskapet i Sportklubben är givetvis helt gratis!