SPECIALISTBUTIKEN FÖR
Kundtjänst 036-860 86 85 Vardagar 12-18
Varumärken
Nyhetsbrev

SKINS

Historien om SKINS började 1996 med en australiensisk skidåkare med en djärv ambition – han ville utveckla ett plagg som skulle förbättra hans idrottsprestation och påskynda hans återhämtning. Han konsulterade med NASA och andra experter, och det tog fem år av design, testning och finjustering innan det första paret SKINS kompressionstights lanserades i Australien 2002.

Ryktet spred sig snabbt att SKINS hjälper idrottare att prestera bättre och återhämta sig snabbare. Professionella idrottare var först ut men det dröjde inte länge förrän idrottare över hela världen insåg fördelarna med SKINS. 
Företaget har vuxit snabbt under det senaste decenniet, och fortsätter att leda innovation och utveckling inom den kategori man skapade, sportkompression. Deras inställning har inte förändrats ett dugg, SKINS affärsidé är enkel: att radikalt förbättra idrottsvärlden, ett par tights i taget. När man har en produkt som är vetenskapligt bevisad i ett flertal oberoende studier så behöver man bara konstatera fakta, ingen hype behövs. 
Numera är SKINS globala huvudkontor baserat i Schweiz men deras ”Aussie roots” finns kvar med ett regionalt kontor i Sydney. Den globala tillväxten har resulterat i regionala kontor och distributörer runt om i världen.

Sortera
Visa per sida